15.07.2010 г.

"Чиния с череши на одеялото за пикник"

От сутринта ми се ядат череши।И докато си купя,направих"одеяло за пикник"।Ето ви чиния с череши,на одеялото,:отивам на пикник в Щурото предизвикателство-Нека е квадратно-http://crazychallenge।blogspot।com/2010/07/its-hip-to-be-square। हटमल,както и при Картичкофуриите-Без пеперуди и цветя।Приятен апетит!Не мога да открия публикацията,(момичета,моля,помогнете!),в която имаше обяснение,как да си направим цветни хартии от салфетки,мисля,че бе озаглавена"Нещо полезно"।Предварително-хиляди благодарности!!Това "одеялце" е с тази техника...И благодаря най-вече на въпросната дама-ако разгледа блога ми-да хвърли един коментар!

8 коментара:

  1. Страхотна идея за черешки-копчета!
    А за салфетките виж тук
    http://staro-novo.blogspot.com/2010/04/diy-project.html

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна хрумка!!!! Много оригинално и чудесно направено! И аз страшно се занимавам с тези салфетки. Те4ето ти е пуснала линка на Тина - старо-ново....от нея се запалих страшно много...
    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html и отогава...не спирам да експериментирам с различни салфетки. Тя ми даде идея и за начина със сухо лепило...прочети в коментарите ми, със него става лесно....пак така с ютията..Пробвай, ще ти хареса!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ох,че вкуснооо,пикник на полянка,с настроение и песни,ох как се замечтах,много пъстро одеалце!!!Ела и си намери именцето при мен,целувки!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Много свежа, вкусна и хубава картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудничка е - и много вкусна! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много ви благодаря,момичета,страхотни сте,благодаря за помощта и коментарите!

    ОтговорИзтриване
  7. Много сладка и хубавка картичка.

    ОтговорИзтриване
  8. Мммммм, че вкусна картичка!!! Страхотна е!

    ОтговорИзтриване