4.11.2010 г.

Един прекрасен ден


Напоследък все набързо показвам това-онова,не успявам да погледна всички,без съмнение,красиви творения наоколо...Сега наведнъж-снимките от един прекрасен,слънчев,топъл ден,с изложбата на Дега(за съжаление-само скулптурата ), спокойствие и разходка из София ,скъпоценни мигове със сина ми.Няколко дни,след това,за празника на града и мой рожден ден-Димитровден-част от страхотния ми "екип"и букетът от любимия,за който имал уверение от продавачката,че може да издържи дълго време-цветето е много интеесно наистина, а известна е моята слабост към природните материали...
Докато пиша,слънцето успя да пробие мъглата.Усмивки и слънчево днес!!!

4 коментара:

 1. Радвам се макар и виртуално да познавам толкова позитивен човек!
  Усмивка и от мен :)
  Цветето ти е Протея и наистина е много трайно. Единствено губи нежния розов цвят и покафенява, но без вода може да стои с години.

  ОтговорИзтриване
 2. Гергана Вълкова4.11.2010 г., 4:54:00 ч.

  Винаги се радвам да те видя, а това все е рядко за съжаления. Много хубави снимки - свалих си ги. Дано много други хора да ги видят!!!МНОГО СТЕ ХУБАВИ!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Те4е-ОГРОМНО благодаря!!!И за коментара,и за името на цветето!Нещата трябва да се назовават с истинските им имена,нали...а не намерих време да отида до цветарницата.Сега ще си го гледам-как "расте"заедно с мен.Хубав ден!
  Гери-скъпа приятелко,студенти издържаме стеб,знаеш как е ...Много ми липсваш!

  ОтговорИзтриване
 4. Bearkis, кога успя да качиш толкова снимки и аз да пропусна. Поздрави, много сте сладки със синчето:)Толкова се радвам, че си все усмихната на снимките!

  ОтговорИзтриване