7.09.2011 г.

Късчета лято


Привет!
Полека,бавно есента прелива в пастелно зеления цвят,за да изчака и заяви ,малко по-късно, своето ярко присъствие...Но има време,нека се радваме на слънце и лято,да го запазим в букетче неувяхващи спомени и цветя!
Приветствам завръщането на Доника,с новата Игра-22"Отива си лятото..."и разбира се, участвам!
Хубаво настроение ви желая!Доскоро!

10 коментара:

  1. Страхотна арт картичка,обичам стила ти,нетрадиционното мислене винаги ми е харесвало,а аз ще си запазя малко от летните спомени ;))))На мен ми достави хубаво настроение,благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  2. Ако знаеш колко са ми любими тези лилави цветенца! Наистина пазят късчета лято дъъълго след това.

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятна картичка ! Много е красива ! По страхотен начин си съчетала хартиите , цветенцата - всичко !

    ОтговорИзтриване
  4. Много добре композирана картичка !На мен цветчетата ми дават къс не само от това лято,а от летата когато бях дете и винаги правихме огромни букети от тях!Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Едно страхотно арт великолепие от цветове и запазени летни спомени! Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна е картичката ти Бисе- цветове и настроение типично за един междинен период! Благодаря ти от сърце ,че отново се включваш в нашите игри. Изключително ми е приятно, че си се постарала специално за играта и че си направила страхотни снимки! Това е много важно, за да уловим и ние пред екраните великолепието на всеки проект!

    ОтговорИзтриване
  7. Много интересна картичка! Тези цветя са наистина прекрасен акцент! Едно време на вилата ги беляхме и толкова им се радвахме, че никога не увяхват! Наистина са еидн прекрасен завършек на тази картичка!

    ОтговорИзтриване
  8. Много крсива и много артистична!И мен ми на помня не само за края на лятото ,но и за безгрижното детство.Поздравления!

    ОтговорИзтриване