29.10.2011 г.

Зимна колекция 2012... на гости у сем.Pumpkins

Здравейте отново!
В суматохата около страшни и сладки приготовления,предлагам да хвърлите един поглед на модната линия за тази зима:ПЛЕТИВА!!!...За него и за нея...двойката Pumpkins.
Той е в по-сдържани нюанси,подобаващо на всеки уважаващ себе си господин,особено  в такива "страшни "моменти,тя-харесва жълти тонове,но винаги в сянката му...
"Сложните бримки и цветови съчетания" са плод на развихреното въображение на автора,създал някога един арт пуловер за ревю..сега са в ново амплоа ръкавките...Топлина и удобство,за всякакъв размер!В този "дом" се пръкнаха  и поредните тикви за Хелоуин:
Тези се тъпчат с лакомства...само "отвори и изяж"!Е,може да се почака ден-два,до празника...
На вас-приятна вечер!И се надявам да сте оценили" новите" модни тенденции и желанието за принос в хелоуинската врътня!

11 коментара:

  1. Страхотни плетива Беакрис :)(:. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Модната ти колекция "есен-зима" е направо зашеметяваща и много вдъхновяваща!Биси, отново адмирации за прекрасните идеи, които споделяш!
    Поздрави и хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  3. Станали са разкошни! Много красиви плетива! Поздравления за таланта с куките! Едно влеме и аз плетях и знам колко е приятно, но и отнемащо време занимание.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудна зимна колекция! Толкова е красива и стопляща! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. ехеее, чудесни тиквички! Целият декор е много есенен и много уютен. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. И двата варианта са мнооого готини и БЕАРКИС-овски!

    ОтговорИзтриване
  7. Идеите са направо изумителни , толкова различни и оригинални , че човек като ги гледа може да изгуби дар-слово !!! Жалко само, че ще трябва да почакаме още за лакомствата .;) Поздравления и благодаря , че се включи в нашето предизвикателство в Хобисимо!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Уау! Тези нови модни тенденции-явно изоставам с модата :))) А нюансите-страхотно актуални според сезона :)) Много оригинално включване. Извинявам се за моята некомпетентност, но не разбрах кой е дамски и кой е мъжкия аксесоар, но няма значение :) и двата са зашеметяващи. И идеята от нищо-нещо е уникална. А да не говорим за новите тикви! Адмирации и възхищение будят у мен. Как са аранжирани, оплетени, с ресни... шашнах се!
    Благодаря ти, че ги включи при нас!
    Хубав ден от мен!

    ОтговорИзтриване
  9. Зимна колекция 2012 в семейство Pumpkins е повече от впечатляваща със страхотните си цветови комбинации. Впечатлена съм от изтънчения вкус на семейството, и особено от ..новите попълнения в него..Нямам търпение да надникна под всички тези прелестни одежди с ресни и красоти..какво ли се крие зад думите "отвори и изяж" (каквото и да е, в тази "опаковка" звучи супер прималиво..)
    Весел празник от мен!

    ОтговорИзтриване
  10. Какво да кажа - стил bearkis си личи отдалече...Невероятно изпълнение! Поравления, Биси!И успех!

    ОтговорИзтриване
  11. Супер! так интересно и необычно. Оформление на все 100...

    ОтговорИзтриване