27.10.2011 г.

Рошаво есенно гнездо...и Happy Halloween

Хей,здравейте фурийки!
 Около празниците,наши и чужди,има украса.Този венец-гнездо,рошав,есенен...страшно бодлив...може да свърши работа в хелоуинската суетня,а на мен  ми върви с есенната премяна  у дома.Вчера пораснах с една година,някои разбрахте...,но  за това-утре..А венецът отива в Хобисимо.http://hobbisimo.blogspot.com/2011/10/blog-post.html.


На всички-лека,мека!!!

9 коментара:

  1. Чудесен венец! Много арт , като всичките ти творби! Въпреки бодлите, излъчва много топлина и уют.Отново адмирации!

    ОтговорИзтриване
  2. Ами някои като не сме разбрали.. Честито със закъснение! Здраве и щастие с любимите хора ти желая, талант имаш - затова в пожеланието включвам и повече свободно време за красивите ти проекти! А венецът е в твой стил - естествен, арт и запомнящ се :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са красиви, браво на теб. Уникални са!!!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз съм от неразбралите, но пък веднага ти казвам честит рожден ден с малко закъснение! Бъди здрава и все така радваща нас и близките ти с невероятните красоти, които сътворяваш! Прави го още дълги години! А този венец е страхотен, хареса ми и идеята да се закачи на входната врата! В крайна сметка защо пък само на Коледа да украсяваме вратите си? Ще бъде едно прекрасно посрещане за гости, а и не само! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Обожавам венци... всякакви, а есенните са може най-любими.Твоя е оригинален и красив, има колорит и топлота, а това е важно. Успех и много ми допада Блога ти и не само той. Лека вечер.

    ОтговорИзтриване
  6. И моите поздравления са на патерица - жива и здрава да си и ти и близките ти! А венеца си е типично твой и страхотен, по никакъв начин не мога да сбъркам кой го е правил!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен венец! Особено как си успяла да включиш бодливите части на кестените-много се изумих! Страхотно приложение! Аз така и не успях при декорацията на тиквата си да ги включа пълноценно.
    Просто невероятно хубав венец,излъчващ топлина и уют.
    Благодаря ти за участието при нас и Хобисимо!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  8. Ех, аз пък съвсем на патерица да се включа с поздравленията за рождения ден..ЧЕСТИТО- здрава, щастлива и все така креативна..
    Венеца е истинска бодлива прелест .. Винаги се възхищавам на таланта ти да превръщаш какво ли не в произведение на изкуството..Този венец е поредното доказателство за този ти талант..
    Боооо...

    ОтговорИзтриване