1.06.2013 г.

Цветя и буквата на Мими / Flowers and letter of Mimi


Моето Момиче Милена-едно от прекрасните ми деца-за нея е поздравът днес:



На бала беше като майска роза, свежа,в младостта и розовата рокля!За нея -моят букет рози,с буквата и!Поводът-скорошното дипломиране.Причините-много са .

Тя е креативна,пълна с идеи и живот,сърдечна...,и влюбена в сина на моя приятелка:))Бори се смело с математиката и от цялото си сърце и желая успех!Месец май-Мими-Младост...

Живее наблизо,виждаме се все още често...намери си работа за времето до есента,да не е в тежест на семейството;ще ми бъде пусто,когато отлети от дома...!Както и без всичките останали...като вляза в празното ателие,тъгата ме връхлита ...и мълчешком преглъщам!
Както в днешната ми картичка, с много символи и настроение !

Изполвах прекрасните слова от песента на ФСБ,към пожеланията ,надписа и буквата-
-за КФП-№ 170 "Буквите"
ръчно правените цвеят/рози(знаете колко обичам да ги правя и използвам в проектите!)-
-за Papercraft Star-chllenge147-Handmade flowers
Много натоварен беше месец май,още много имам да споделя за нашите деца,децата на България ,и с болка и с много гордост!
Надявам се ,идните дни...но първо да подготвим дипломите, от следващата, бодра смяна има с какво да се похваля ...скоро..
БЛАГОДАРЯ отново на гостите си,тези дни,честит празник на децата и приятна неделя!!!

8 коментара:

  1. Прекрасни сте Биси!И пак с М-Много успехи на твоето момиче!А картичката,така нежна и красива подчертава характера и, такъв какъвто си го описала!

    ОтговорИзтриване
  2. Много успехи на порасналото дете! :) <3 Успех в живота! Да постигне целите си и да следва мечтите си! :))) Поздравления и за талантливата ѝ мама! :)))) Страхотна картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Бисе, страхотна картичка за страхотен повод, а напиращите чувства свиват гърлото! Познато усещане!Вярвам, че скоро ще запълниш ателието си с нови талантливи и обичащи изкуството деца!

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous card and stunning flowers!! Congrats to your beautiful girl ... Thanks so much for playing along at Papercraft Star!

    ОтговорИзтриване
  5. Няма как човек да остане безучастен към събитията в живота, които разделят близки по между си хора! Но винаги всички оставаме с надеждата за по- добри дни, в които да се гордеем след време с децата си, да поемат по правилния път и късмета да ги следва. Осиротяваме, но това е живота! Децата са само временно при нас, после - ни остава празнотата, която никой не може да запълни. Пожелавам попътен вятър на твоето талантливо момиче! Нека сбъдне мечтите си! А за картичката - както всичко, което излиза от твоите ръце - думите не стигат да я опишат, още повече, че в нея е вложена цялата ти майчина обич. Уникална!!!!!!!!!!!
    Благодаря ти, че участва в моето предизвикателство при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря за милите слова,момичета!!!Всъщност,аз имам само мъжки,но след 8 години заедно-още 18 мои врабчета,Мими е една от тях.От много време вече са си "моите деца",явно и така се разбира от написаното,аз бях техен изповедник,приятел...понякога злата вещица:)),майка...според ситуацията...Не е препоръчително два мандата да си класен:))

    ОтговорИзтриване
  7. Beautiful card - love the pink flowers!! Thanks so much for playing along with us at Papercraft Star.

    Deanne :)

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна е! Колко много идея, мисъл и емоции си вплела!!! Милена ще се справи..., за което заслуга имаш и ти! :)

    ОтговорИзтриване