9.05.2015 г.

Албум на КАЛИНА / Album for KALINA


Привет на всички! Знайно е, как се гоним с времето и как то винаги ни изпреварва, подробностите са излишни, а резултатите тези дни ще покажа, в известна последователност :), като оправдание. . . Днес ще се похваля с албума на една госпожица, която много скоро ще навърши своята първа годинка:
Тя е сладката Калина, чието раждане приветствах с тази картичка:
Сега , в очакване на светото кръщение и за да бъде отбелязан всеки хубав миг от събитието, направих албум:
Съдържанието е доста обемно, има място за 50 снимки, в 30 страници обикновени , още 10 листа, странично отварящи се и няколко отделни плика, с етикети, в допълнение.
и още малко детайли...
За мен бе чест и и удоволствие , да работя по този проект, както за идеята, така и заради специалното ми отношение към семейството!!!
Създавах го на етапи , по настроение и време , беше първият за мен, изцяло ръчна изработка, така че технологията ще бъде заснета в друга поръчка.Кориците са от бирен картон , обложката-от плат, с украса от дантела и панделка ; в този случай използвах готови цветя. Баба и дядо са много доволни :) !!!
Позволих си да направя ръчен надпис , отвън, на корицата , а вътре има достатъчно местенца, на които редом със снимките да бъде добавен и текст, от запечатани красиви мигове. И малки детайли, като калинчиците, за разкош :)!!!
Това е засега. Ще има и картичка-плик за пари, в допълнение, за другите близки от семейството. . .но за нея-в следващите дни :) На вас здраве и настроение!!!

8 коментара:

  1. Разкошен е. Толкова по бебешки "вкусен". Цветовете са пленителни. Браво, много красива дрешка за спомени си ушила :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятно нежен е, Биси! Колко отдавна не бях надничала при теб поради същата причина - гонитбата с времето ! Тук със сигурност е пълно с красота!

    ОтговорИзтриване
  3. Поредната прелест излезнала от ръцете ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Прелест! Толкова нежен, момичешки и цветен! Без ръчния надпис нямаше да е така завършен. Харесвам много твоя открояващ се стил на писане и творене.

    ОтговорИзтриване
  5. Биси, прекрасно местенце за спомени - изпипано до последната калинка. Възхитена съм от толкова мащабния и добре измислен, съчетан прекрасно, проект. Поздравления.

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасен детски албум!

    ОтговорИзтриване
  7. Биси, чудесный и вместительный альбом! Много конвертиков и откидных страничек, ажурные края! Облако нежности, очень красиво!

    ОтговорИзтриване