20.06.2015 г.

Албум на Еля / Album for Elia


Албумчето , което днес споделям , е по повод рождения ден на една малка сладурка, с очи, като копченца! Все още чакам снимки, от събитието, което днес ще се състои, аз видях само няколко предварителни , но пък съм доволна,от свършената работа :), както и бабата, която поръча тази вещ!

Вариантът е близък до предишния, за Калина , бабите им са съседки, а разликата между техните рождени дни, е месец време.Да са живи и здрави,тези малки куклички!
Албумът включва 11 листа, съответно 22 места за снимки и още 10 подвижни, отварящи се настрани, или отделни ; етикети и местенца, за надписи...
Ето още детайли, по реда на страниците:
В началото бях решила да ползвам само един вид хартии, като цяло, с нежно излъчване, после промених намерението си и добавих весели акценти, от комплект хартии от Лидл, с " много лятно настроение" :) , сигурно вече ги знаете!
Винаги "я карам" по усет и засега интуицията не ме подвежда. . .
Разбира се, стремим се , максимално близо да е до получателя посланието, което носи нашето творение , нали все пак за него е предназначено, когато удовлетворението е налице, това радва и двете страни.И стимулира създаващия!
И последните странички, отново с повече обем, съответно за добавяне на снимки, или етикети , към тях. . .
Кориците, както и на предишния, са от бирен картон, облечени с плат,украсени с подходящ цвят хартия , цветя и панделки и декоративен орнамент, за надписа. Вече забелязахте,самият той е ръчен :), част от "запазената ми марка", в стремежа към по-различната визия и собствен стил на работа.
Благодаря за гостуването, знам, че всички бързаме и пропускаме коментарите(не е задължително да са само положителни, все пак те са коректив и стимул, нали :)) но са добре дошли и признак, че все пак сътвореното е забелязано!!!Пожелавам хубави почивни дни!!!

13 коментара:

 1. Сътвореното е повече от забелязано :) И тук да повторя - много ми харесва, много! Браво, Биси!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотен е ! Прекрасна работа!

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен20.06.2015 г., 4:45:00

  Мога само да въздишам по тези невероятни красоти! Поздравления,Бисе!!

  Боряна Кючукова

  ОтговорИзтриване
 4. Отново прекрасно творение, Биси! Много в твой стил е надписа, и още съжалявам за изгубената от Пощите картичка преди години. :) Добре, че ми напомни да "сигнализирам", че съм минала през блога ти - макар рядко да имам време за това. Слънчев, творчески и усмихващ ден ти желая!

  ОтговорИзтриване
 5. Как да не остави човек, коментар под такова красиво творение. Прекрасен албум, много нежен, премерен, но не й скучен. Вярва, че ще бъде много харесан.

  ОтговорИзтриване
 6. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

  ОтговорИзтриване
 7. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

  ОтговорИзтриване
 8. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

  ОтговорИзтриване
 9. Невероятен албум! Други думи май нямам.

  ОтговорИзтриване
 10. Анонимен21.06.2015 г., 7:06:00

  Прекрасна изработка. Много ми харесва..Браво! Продължавайте да радвате хората, които ценят този труд. Успехи! Светла

  ОтговорИзтриване
 11. Бих добавила : Едно уникално направено с много любов бижу

  ОтговорИзтриване
 12. Прекрасен е, като недокосван с ръка!

  ОтговорИзтриване