20.06.2015 г.

Албум на Еля / Album for Elia


Албумчето , което днес споделям , е по повод рождения ден на една малка сладурка, с очи, като копченца! Все още чакам снимки, от събитието, което днес ще се състои, аз видях само няколко предварителни , но пък съм доволна,от свършената работа :), както и бабата, която поръча тази вещ!

Вариантът е близък до предишния, за Калина , бабите им са съседки, а разликата между техните рождени дни, е месец време.Да са живи и здрави,тези малки куклички!
Албумът включва 11 листа, съответно 22 места за снимки и още 10 подвижни, отварящи се настрани, или отделни ; етикети и местенца, за надписи...
Ето още детайли, по реда на страниците:
В началото бях решила да ползвам само един вид хартии, като цяло, с нежно излъчване, после промених намерението си и добавих весели акценти, от комплект хартии от Лидл, с " много лятно настроение" :) , сигурно вече ги знаете!
Винаги "я карам" по усет и засега интуицията не ме подвежда. . .
Разбира се, стремим се , максимално близо да е до получателя посланието, което носи нашето творение , нали все пак за него е предназначено, когато удовлетворението е налице, това радва и двете страни.И стимулира създаващия!
И последните странички, отново с повече обем, съответно за добавяне на снимки, или етикети , към тях. . .
Кориците, както и на предишния, са от бирен картон, облечени с плат,украсени с подходящ цвят хартия , цветя и панделки и декоративен орнамент, за надписа. Вече забелязахте,самият той е ръчен :), част от "запазената ми марка", в стремежа към по-различната визия и собствен стил на работа.
Благодаря за гостуването, знам, че всички бързаме и пропускаме коментарите(не е задължително да са само положителни, все пак те са коректив и стимул, нали :)) но са добре дошли и признак, че все пак сътвореното е забелязано!!!Пожелавам хубави почивни дни!!!

13 коментара:

  1. Сътвореното е повече от забелязано :) И тук да повторя - много ми харесва, много! Браво, Биси!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен е ! Прекрасна работа!

    ОтговорИзтриване
  3. Мога само да въздишам по тези невероятни красоти! Поздравления,Бисе!!

    Боряна Кючукова

    ОтговорИзтриване
  4. Отново прекрасно творение, Биси! Много в твой стил е надписа, и още съжалявам за изгубената от Пощите картичка преди години. :) Добре, че ми напомни да "сигнализирам", че съм минала през блога ти - макар рядко да имам време за това. Слънчев, творчески и усмихващ ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Как да не остави човек, коментар под такова красиво творение. Прекрасен албум, много нежен, премерен, но не й скучен. Вярва, че ще бъде много харесан.

    ОтговорИзтриване
  6. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

    ОтговорИзтриване
  8. Много нежен, слънчев и разкошен албум, също като Калининия.Нищо чудно, че се е наложило да го повториш - с такъв подарък всяка баба се превръща в най-ценния гост на празника. Колкото до собствен стил - с надпис и без надпис пак бих те разпознала навсякъде.

    ОтговорИзтриване
  9. Невероятен албум! Други думи май нямам.

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасна изработка. Много ми харесва..Браво! Продължавайте да радвате хората, които ценят този труд. Успехи! Светла

    ОтговорИзтриване
  11. Бих добавила : Едно уникално направено с много любов бижу

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасен е, като недокосван с ръка!

    ОтговорИзтриване