16.07.2016 г.

За "малката ,горска изследователка" / For "small forest researcher"


Госпожица Злати прекрачи в следващата си  година! Сега интересите и са "научни" :), насочени към някои "горски приятели", като бухалите например... Расте детето ,  хубаво и умно!
Направих за тази малка, горска изследователка албум, вариант"чантичка", в който  освен бележки, на гърба на повечето снимки, може да добавя и отделни записки, дори малък бележник в джобче:

Ето  детайлите:


Всъщност, това са два листа картон, сгънати на хармоника, по 6листа/12 страници, с допълнителни листа в джобовете и вариант"водопад", от едната страна, а джоб-от другата.Така, общо се събират около 40 снимки. Размерът на самия албум е 17/20см, с възможност  за по-големи и по-малки снимки.Основните цветове трябваше да са светлозелено и жълто , и идеята се оформи окончателно, след като видях бухалчето в диз.хартии "Горски приятели". Добавих зелена кожена дръжчица и каишка с катарама, а присъствието на цветята, като декор, освен в дизайна на самите хартии, е само в  кръга, върху капачето, с ръчен надпис.Това от мен, за днес!Денят се очертава прохладен, а от нас зависи, да си го направим приятен!Доскоро!!!

3 коментара:

 1. Биси, разкошно е. В най-любимите ми цветове за
  детски подарък. Адмирации, работата ти е забележителна и много вдъхновяваща. :)ххх

  ОтговорИзтриване
 2. Леле, Биси, невероятно е, всеки детайл е главозамайващо изпипан! А надписът, както всички твои такива, е прекрасно изписан! Огромно Браво! <3

  ОтговорИзтриване
 3. Леле, Биси, невероятно е, всеки детайл е главозамайващо изпипан! А надписът, както всички твои такива, е прекрасно изписан! Огромно Браво! <3

  ОтговорИзтриване