20.05.2017 г.

За близнаците / For the twins

Ето ги и детайлите, около историята с близнаците:

Познавам двойки близнаци, които все еднакво облечени ходят. Познавам и такива, които не си приличат твърде.От каквито и яйца да са, обаче, не бих искала да бъркам, като тях погледна, или страниците в албума им, още повече, ако са брат и сестра!
И "нашият" случай е такъв :) - поръчан е от лелята, а имената бяха "изненада", за нея, затова оставих място в рамките, на корицата. Или може да се пъхнат и снимчици...
И така-двоен албум, тип прозорец, за сладурите, чието раждане е скоро, с размери 31/ 26 см, събира общо 120 снимки, етикетчетата и бележките -отделно и по желание.
Нататък следват по 6 листа/12 страници, за всеки месец:

 Форзацът на кориците:

 Тук има достатъчно място и за етикетите...

Месец първи:

Оформлението е основно в джобове, по 2 , или 3 на страница и отделни картончета, за снимките, двустранно декорирани.
Следват месеци 2 и 3, с леко разнообразие :), така де, вече сме заявили присъствие!:Месеци 4 и 5 : Следват 6 и 7. Всичко се повтаря. Е, може би не всичко-има и други , странични джобове, с допълнителни картончета, в тях "папкахме, спинкахме...е, тия три работи :)"Мама си знае, докато тате ,в умиление се изтяга , до тях...примерно!Свободата , да избират, кога ще покажат зъбче, ританки, усмивки , е налице-място има за всяко събитие, редом с фотото
Стигаме 8 и 9:
Тук джувки , някакви , се връзват...Усмивките са вече много ! После идват 10 и 11, разбира се:

"Десятката" на девойката съм пуснала леко встрани, пардон!

И като за финал, на 12, една цяла година!, ще има повече поводи, и местата са повече!"Даже ни дават и допълнително!"
Харесах тези диз.хартии , за декорацията, които  , с мотивите и цветовете си,  отлично  допълват основите, от перлен картон. Той пък, картонът е в тонове пастелни, като цвета на количката, специална!. Стана, като копчето с балтона, нали се сещате? Има  ръчнозавити цветя, за разкош и малки перлички, на кориците.
Ако все пак сте стигнали дотук, благодаря за вниманието :) ! Приятни почивни дни, на малки и големи!


Няма коментари:

Публикуване на коментар