27.10.2018 г.

За свекървата, която.../ For the mother -in-law...

Ако говорим за свекървите, подхождаме много внимателно, нали така...? :)


В този случай, обаче, беше и с удоволствие, защото " Тя е страхотен човек (като втора майка) По професия е учителка, (завършила е нещо с текстил и незнам какво 😀 - обича да шие) Съпруга, майка, баба и свекърва за милиони!
Разбирайки желанието на поръчителката, реших, че точно тези хартии биха стояли най-добре, в декора на албума, за нейната.
Честно казано, много приятнозвучащи думи, за ухото на свекървите( в това число съм и аз...някой ден :)! )
Ето го и негo:
Относно надписа-оставих снахата да си избере и в настоящия си вид, той е "тяхната семейна 

закачка"
 Моментът на размисъл...:)

 Доста по-късно ми дойде мисълта, че тази ножица, от времето на баба ми, която служи "чиста проба", за декор, малко застрашително заявява присъствие тук, но това-между другото ... в духа на закачката!
 Началото е с цветя, които обича и място, за бележки и спомени, вмъкнати отстрани, или явни(на форзаца)
При учителите е пълно, с такива !


 И продължението, с ключалка, към сърцето и ... Много добре се съчетаха хартиите от колекцията "Atelier"на Stamperia , с винтидж цветята, от
Decorer scrapbook paper/Vintage letter (отдавна ги имам , дочакаха си реда!За съжаление, не открих линка, но  тези, на които са любими, ще се сетят)

 Заързани, закопчани, с магнит, или в джобове, страниците си чакат снимките. Ако не ме лъже паметта, вчера мина рождения ден, за получателката, добавям и аз, своите пожелания, за здраве, преди всичко и дълго ръкоделие :) !


 "With love"

Тук, в края, може да се накипри една голяма, "обобщителна", така да се каже, снимка...и пак места, за послания Оформлението на кориците си дойде някак само, с вдъхновяващото съдействие, на дизайнерските композиции. Текстилното цвете- акцент, за разкош !


Приятни почивни дни и, с любими занимания!
Аз се присъединявам към
КФП-376-"Всичко, без картички"

Няма коментари:

Публикуване на коментар