27.11.2011 г.

Втората... в елховия лес

Аз съм още далече от коледната суетня,но ви пожелавам неделно настроение в този дух,с втората  от елховия лес!Тази е с различна премяна-в шевове и копчета.Весело да става!!!
Отива при другата,в КФП-93"Коледна елха",също и в "Тиха нощ,свята нощ",на Hobby challenges.
Хубав почивен ден!!!

18 коментара:

  1. Sweety Christmas tree, nice ideea, very original!

    ОтговорИзтриване
  2. И тази е прекрасна,шарена и весела!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудна елхичка с интересна премяна!

    ОтговорИзтриване
  4. very beautifully love you work!
    Greetings Baukje

    ОтговорИзтриване
  5. Ех, какво хубаво, весело настроение носи тази картичка! Прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  6. Биси, как умееш да придадеш весело коледно настроение на картичка, в нетипичните коледни цветове! Коледа в жълто-зелено-оранжево.....чудна е! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Леле.. нямам думи... просто е жестока! Трябва и аз да се опитам да направя нещо подобно :)

    ОтговорИзтриване
  8. Много е хубава и много идеина :)

    ОтговорИзтриване
  9. УНИКАЛНА! Много арт, много топла и много свежа и като идея и като изпълнение е супер!С огромно удоволствие се наслаждавам на всичките ти креативни идеи!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби Предизвикателство №1 Тиха нощ- свята нощ!

    ОтговорИзтриване
  10. Картичката ти е страхотна. Искам да те поздравя за идеята и осъществяването, защото и самата изработка съм сигурна, че изисква много труд и прецизност. Имам страшно много копчета у дома събирани с години още от времето на баба ми та до днес. Можеш да си представиш за какво става въпрос - около 100-200 такива картички :) С удоволствие бих ти ги дала, за да твориш още такива красоти...

    ОтговорИзтриване
  11. На тази копченцата много добре са поставени. Страхотна идея, всеки вкъщи има пълно пликче с не използвамеи копчета, ето в какво може да ги оползотвори, тъкмо ще зарадва някой при хубав повод.

    ОтговорИзтриване
  12. Чудесна картичка поздравления. Много красиви цветове и със сигурност ще зарадва някой близък.

    ОтговорИзтриване
  13. Много красива картичка.Изработена е добре.Особено интересно ми стана като видях, че са използвани копчета за играчките на Коледната елха, което много ме зарадва понеже вчера установих колко много излишни копчета имаме вкъщи и щях да ги изхвърля.Сега преспокойно мога да направя нещо подобно,благодаря за предложението и се надявам да има и други.Изглежда шарена и новаторска идея.Даже те няма да се лепят а направо ще ги зашием върху хартията.Всеки би се зарадвам на подобна картичка сигурна съм,особено след като е направена собственоръчно и е вижда, че е отделено доста време, за избора на цветове и самата подредба за външния вид на картичката.

    ОтговорИзтриване
  14. Разкошна е тази картичка, много празнична и цветна, хубава идея.

    ОтговорИзтриване
  15. Много е красива картичката поздравления и от мен, страхотни цветове и форма на елхичка.

    ОтговорИзтриване
  16. Много жалко, че коледа на скоро мина и не видях това чудесно предложение на коледна картичка с тези копчета. Само като се замисля какъв голям асортимент от копчета имам в пликове и се чудя какво да ги правя ме хваща яд, но явно ще оставен за другата коледа и Нова година все пак идеята е чудесна и може да се използва и за друг празник. Благодаря за чудесното предложение и се надявам често да споделите с нас тук. Блога има хубав дизайн и е приятен.От тези публикации на човек му идват какви ли не приказни идеи с които да си разнообрази ежедневието.

    ОтговорИзтриване