18.07.2010 г.

"Aфрика"


Една картичка от серията "Африка"-твърде много ми допада тази тема!И точно започвах нещо(за което специално ме вдъхнови siskus-БЛАГОДАРНОСТИ,СИСИ!),когато видях предизвикателството на Миленка-Paper Mill във Фуриите-№26"Спомен от..."Надявам се,че изискването не е само за дадена страна ,но и представите ни за континент!А какво е Африка за мен,предполагам ще е ясно при вида на творбите.Така че отиваме във Картичкофуриите-№26.

8 коментара:

 1. Страхотна и много интересна картичка:)

  ОтговорИзтриване
 2. много интересна и нестандартна

  ОтговорИзтриване
 3. Иска ми се да кажа, че си успяла добре да предадеш усещането си,защото като видях снимката бях убедена че това е някоя Африканска страна и понеже не си сложила връзка към блога си, бързах да дойда да се уверя,че е така.
  Поздравления, въздействието й е силно и точно!

  ОтговорИзтриване
 4. леле супер е.И аз като Le ,още като я видях и ми заприлича на африка, уникално е, аз не мога да се сетя за това, по този начин, или поне така мисля, но това си е твоя уникален стил.Поздравления и наздраве с еедна ментичка със спрайт. хихихи

  ОтговорИзтриване
 5. Аз опитах да постна коментар по-рано,но май не успях.Картичката е страхотна.Цветовете,детайлите,цялото излъчване е Африка.
  Благодаря ти за участието:)

  ОтговорИзтриване
 6. Невероятна картичка! Както между другото и всички останали :). Много оригинални, интересни, красиви са творбите ти!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря,момичета!Наздраве на всички,с вашите коментари се напих,а какво остава да пробвам и ментичката...!!!

  ОтговорИзтриване
 8. Гореща картичка си спретнала! Африканското усещане е много силно.

  ОтговорИзтриване