26.07.2017 г.

За едно момиченце

Ще разказвам за нея, когато пристигне и видя  подредени , снимките и ,  в албума. Създадох го със замах и удоволствие, знаете, понякога как стават нещата, чак необяснимо лесно :) !

Този път цветята са от памучна хартия, която отдавна си седеше кротко в панерчето и чакаше идеята да я гушне. Станаха мекички  и нежни, какъвто бе замисъла.


Доминира розовият цвят, като пролетен прашец, в  съчетание с пастел , цветя, дантели, точки и райета. Сега  публикувам споделеното удовлетворение-мое,  от  свършената работа, заедно с това на получателите!


Започваме с цветя, за новия живот! Като цяло , композициите са разгънати; това е обичаен принцип, в работата, който дава възможност за събиране на по-голямо количество снимки, и интересен начин за тяхното  поднасяне на зрителя



Зайко предлага да се потопим във водопада :) :

После сме на гости, при мишлета и ...други сладурковци






С обичайните си размери 16/20 см. и 6 листа основни, албумът побира над пожеланите 50 снимки, благодарение на тези раздвижени конструкции.

Тук, в края , заедно  с място  за снимка, оставих и такова,  за поздрав от поръчителката.Има достатъчно  и за други бележки.Закачките са в дребните детайли!

Родителите още не са си избрали име, това предстои .На вас благодаря за гостуването и хубава вечер!

2 коментара: