29.07.2017 г.

Албум за Фрея

В албума на Фрея водеща бе интуицията. За началните стъпки и моменти , от нейната първа годинка, и в съответствие с  желанието на поръчителката, избрах комбинацията от нежнорозово  и ментово зелено. Намирам го за много подходящо, свежо, пролетно! Размерите са 17/20/7см., с 8 листа, разгънати в допълнителни-места за много записки , или снимки. Така, към   първоначалната идея, за брой 100, с размер 9/13см., се добавят още възможности за избор:

Към форзаца има един свободен лист, за оформяне на родословно дърво и надписът"моята първа годинка"В обичайния, но все пак, сравнително малък формат,  за албум, избрах да постигна приличен обем, от по-големия брой снимки, чрез включените раздвижени конструкции, от няколко вида  Както неведнъж съм го отбелязвала, така е и по-интересно поднесен!
Първите-разгънати нагоре и встрани, закрепени с брадс и капаче, с връзки: Следват джоб и магнит
Тук са друг вид джобчета и вложки :


В средата- джоб и  водопад...малки етикетчета също не липсват

Тези , следващи страници,  са отново с разгъвки:
Отбелявам, разбира се , чудсните диз. хартии, с които работих! Напоследък така се случи, че розовото "ми се натрапваше доволно":) , използвах предимно  нежни, пастелни гами, за момичета. Но съвсем скоро ще бъде уважена и мъжката аудитория!:)

Отново цвят и обем, обвързани с нежна панделка:


 Тук включих и мекия допир на оризовата хартия, в джобчета: Накрая още една възможност за спомените,-може да са скрити в джоб , или закопчани  в плик.

Текстилните цветя  присъстват на корицата, в компания на малки пухкави топчета и панделки,
около красивата рамка , с ръчния надписБлагодаря Ви  за гостуването и приятни почивни дни!Нежната композиция от пастелни тонове на хартията и мекия, ефирен текстил , ще споделя в
КФАлбумено предизвикателство-"Детски албум"
В компанията на другия- на Вяра!

Няма коментари:

Публикуване на коментар