9.12.2011 г.

Блясъкът в една сълза...

Оплетена в мрежите на ежедневието,почти щях да изпусна интересното предизвикателство на Доника,в Arty-mark-Игра №28-"Мрежа".Ето го и моето творение...в сълзите има  и блясък...нали?

Е,тази мрежа все пак е ефектен начин да омилостивя студеното синьо...чиито три оттенъка не успях да покажа...На вас приятен ден..и без сълзи!!!

14 коментара:

  1. Много елегантна картичка си направила!Сребристата мрежа и придава усещане за красив скреж! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Великолепна снежна приказка - толкова е красива с тази снежинка, оплетена в сребърна мрежа!

    ОтговорИзтриване
  3. Какви ти сълзи... искренни усмивки , въпреки смръзяващият ефект:-)Много ми харесва тази арт снежинка, много. Радвам се че я включи в играта.Благодаря ти Бисе.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна снежна картичка - много ефирна и кристално нежна...

    ОтговорИзтриване
  5. congratulations on such a beautiful card!
    Greetings Baukje
    have a good weekend

    ОтговорИзтриване
  6. Бисе, радвам се, че ти си успяла да смогнеш и да направиш тази невероятно красива картичка! И да я включиш в предизвикателството! Супер е!

    ОтговорИзтриване
  7. Пожелавам да създадеш още много такива сълзи, които да радват окото :)

    ОтговорИзтриване
  8. Приказна е картичката! Като зимна приказка за ледената царица :) - казвам го в красивия смисъл на думата. Мредата придава ефирност и грация и нежност. А трите нюанса на синьото почти си личат. Предвид, че картичката ми хапесва на снимката си представям колко по-красива е на живо! Пожелавам още много креативност и към по-пролетни тематика :)

    ОтговорИзтриване
  9. Така е в сълзите има и блясък :) разкошна е. Има стил и с добре комбинирани цветове. С тази мрежа е станала много изискана.

    ОтговорИзтриване
  10. Много добре комбинирани цветове и резултатът е на лице. Разкошна картичка поздравления.

    ОтговорИзтриване
  11. Определено в тази картичка се вижда, че сълзите имат блясък така е.Справила си се чудесно, изглежда наистина една невероятна нежна и красива картичка.Всеки би се зарадвал на подобен подарък и с подходящото послание, става за колекцията от картички.Цветовете са хубави, макар и както казваш студени с това синъо и сиво , но в комбинацията с мрежата, е станала и романтично нежна.А и сега мрежата е изключително актуална и модерна в самите дрехи, и идеята да се пренесе и в картичките много ми допада.

    ОтговорИзтриване
  12. Синъо и сребърно, идеална комбинация.Прилича на зимата която ни чака.Красива е поздравления.

    ОтговорИзтриване
  13. Много нежна и романтична е тази картичка наистина е като истинска сълза.

    ОтговорИзтриване
  14. Чудесно е като една истинска сълза или паднали снежинки. В красиви цветове е тази картичка и като идея е измислена чудесно! Синъото е цвят , който може да се поднесе и на момче, както и на момиче понеже ние не обръщаме толкова голямо внимание та кое е мъжко и кое е дамско. Ще се опитам и аз да направя нещо подобно макар и да нямам нужната дантела, трябва да си купя, от тези статии и блогове като точи на човек може какви ли не идеи да му дойдат на главата и да твори да си разнообрази своето ежедневие.Сега си представих и една кутия за подаръци,която да е обвита в подобна дантела!

    ОтговорИзтриване