3.01.2012 г.

Подаръци за близки и приятели

Добър ден !
Започвам първата част от  публикации,с ръчно изработени подаръци за близки и приятели,надявайки се да приемат в тези нещоправения духа и отношението.Днес е рожденият ден на моя скъпа приятелка, деликатна натура,която обича светлите,пастелни тонове,тихите ,спокойни разговори и своята отдаденост в уюта на дома и семейството,затова реших да и направя една практична ,многофункционална вещ-екокошничка,изплетена от вестници,поднесена с "букетче рози", в подходящи тонове.Включена  в играта на Дони-
Arty-mark-игра30-"Подаръци ще има",а картичката- в Мър-мяу-Забавлятелство трето:"Рожден ден празнувам аз..."Хубав вторник на всички вас!!!
21 коментара:

 1. Beautiful, elegant and romantic card! Love the roses!

  ОтговорИзтриване
 2. Много са нежни и красиви!

  ОтговорИзтриване
 3. Разкошни са! И картичката, и подаръкът! Поздравления..

  ОтговорИзтриване
 4. Невероятен подарък! А цветовете са разкошни!

  ОтговорИзтриване
 5. Присъединявам се - прекрасни!

  ОтговорИзтриване
 6. леле колко красиво букетче, романтично и нежно... Имаш много интересен калиграфски почерк!

  ОтговорИзтриване
 7. again as a beautiful creation!
  Greetings Baukje

  ОтговорИзтриване
 8. Честита Нова година! Великолепен подарък в много нежни цветове! Картичката е истинско бижу, страхотен розов букет!

  ОтговорИзтриване
 9. Вярвам, че не само ще приемат отношението, но и ще бъдат дълбоко трогнати и поласкани! Защото това, което си направила носи частица от теб, частица от желанието ти да ги направиш специални със специално изработените за тях уникални подаръци! Първият, от които е повече от прелестен! Не мога да откъсна очи от снимките!

  ОтговорИзтриване
 10. Великолепна картичка - много ми харесват розичките!

  ОтговорИзтриване
 11. Лелелеел малеее, колко е красива таиз картичка, а панерчето е върховно.Ти ме разби- от вестници!? Виждала съм я тази технология , но не съм предполагала че може да стене толкова финно. Просто си уникална Бисе, много ти благодаря че се включи в играта. невероятна идея за подарък и всичко е изпипано да последно. А за почерка ти винаги съм завиждала ;-)Много ми харесва как надписавш картичките!

  ОтговорИзтриване
 12. Биси, такава прелест трудно се възприема - връщах се сто пъти да гледам! Да останеш без дъх! И като знам какво нещо е да видиш отблизо панерчето.....представям си радостта на дамата....Невероятен подарък!
  А пък като се сетя, че ти просто правиш "от нищо-нещо", не мога да не възкликна, че ти си най-големия творец, майстор и естет!!!Браво, браво, браво! Възхищавам ти се!

  ОтговорИзтриване
 13. И пропуснах да напиша за възхищението от калиграфския ти почерк - нямаш равна!
  Прегръщам те силно и те целувам!

  ОтговорИзтриване
 14. Бисе, за много години! Не бях се отбивала скоро през блога ти и сега гледам ли гледам с широко отворени очи. Празниците са били доста продуктивни за теб, толкова много красота си създала...
  Поздравявам те за ентусиазма и любовта, с които изработваш всяка картичка и сувенир! Продължавай да следваш вдъхновението си през цялата година!

  ОтговорИзтриване
 15. Ох, толкова да ми харесва този пищен букет от рози на картичката! Просто уникална композиция и цветовете са убийствени!:) А панерчето е един път!:)

  ОтговорИзтриване
 16. Невероятно красива и нежна картичка.

  ОтговорИзтриване
 17. Уникално красива картичка, както винаги :)
  Панерчето е чудесно :)

  ОтговорИзтриване
 18. Бисеееееееееееее, остави ме без дъх, бе момиче!
  Как съм пропуснала да видя тази красота...Не бях влизала много време и сега, като се загледах в по-предните ти публикации, ама то..красота до красота..ПРЕЛЕСТ!
  И..ми стана много приятно,че моята аидея за картичка за рождения ден много прилича на твоята картичка по конструкция. Признавам,че сама си я измислих, но..сега като видях твоята..вече не съм съвсем сигурна в това :):):) - твоята е тооолкова униаклно нежна и в тези цветове...Не мога да спра да я гледам!
  А панерчето...- толкова нежно и толкова перфектно..Пробвала съм тази техника и..знам,че никак не е лесно. Справила си се повече от чудесно и съм сигурна,че приятелката ти ще е очарована! Голяма прегръдка от мен!

  ОтговорИзтриване