26.08.2013 г.

Ах,морето...


пак не го видях...но много скоростно се включвам вКФ-№182- морското предизвикателство на Кати,просто в последния момент...
Спомени и разни нещица,набързо събрани в картичка-
далечен кораб,бягащ по вълните...четиво за пътешествия...
кутия от бонбони, с ориентир в посоките на фона и малко от любимия канап,с мидичка,а след бонбоните(безсрамно погълнати:)) и питието-с удоволствие споделено,в" шеметната надпревара" с времето..и килограмите.Е,доскоро и много благодаря за отзивите към "Шаби-шик"-неделното ви вдъхновение,признателна съм ви!!!

7 коментара:

  1. Биси, и на мен морето ми се размина, но хич не съжалявам,щом го гледам от такива красоти, като тази картичка. Фона е страхотен, мидичката съвсем намясто (както и бонбоните) а кораба се носи замечтано по морето на въображението ми. Благодаря за това финално включване, достави ми истинско удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  2. Истински морски разкош, Биси!

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестна е! А аранжировката е неповторима и уникална! Браво.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасно "морско пътешествие" си ни поднесла!Удивително е колко много мисли има и в обкръжението на картичката (не само в тази), едно перфектно допълнение към нея! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Много готина, антична..., навяваща мисли за моряци, русалки, необятни океани и ...йо-хо-хо и бутилка ром ;)!!! Ще завършим деня с разкошно мохито! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  6. Бих казала, че носи приключенски дух! Поздрави, Биси!

    ОтговорИзтриване