29.09.2014 г.

Мъжки подаръци / Men's gifts


Мъжките подаръци, допълващи доброто настроение по някои приятни поводи тези дни, са обект на внимание в тази публикация:
"Стара, сребърна" кутия...Или декупаж, с имитация на релеф, каквото беше изискването в Картичкофурии.Седмо декупажно предизвикателство"Имитирай релеф"
Винтидж стил. "Релефът на времето" върху нея,един елегантен мъжки аксесоар и спомени....Леко носталгично...по Париж...
Състаряване с фолио-имитация на сребро; в допълнение-стара фотография, с обков и малко релефни точки, патина и битум, за илюзията.
Колкото до другия подарък- за един млад мъж е, от деня на неговото кръщение.
Той е Петър, пътува по света, далеч от близки и роднини, но се върна у дома, за избора на този светъл ден, в "нашето малко местенце", край Дунава..."Камъкът си тежи на мястото"!С пожелания да не го забравя...
Приятна седмица ви пожелавам и благодаря, че ми гостувате!!!

5 коментара:

  1. Благодаря за комента, мила:)В отговор мога само да кажа,че точно в момента много ми се иска да съм мъжа, който ще получи тази прелест:)Моите комплименти отново...

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен мъжки подарък! Този вид имитация на сребро не ми е позната...бих искала да науча повече!

    ОтговорИзтриване
  3. Биси, мъжките подаръци винаги са ми били трудни и освен за моя собствен мъж ( а там са вървежни пърхащи розовеникави сърчица и до този момент) не съм успявала да поднеса истински мъжки неща. Но при теб са се получили със същата лекота, с която твориш и нежните шаби шик красоти. Който си го може, си го може!

    ОтговорИзтриване
  4. Прелест ненагледна!!! (за теб обичайна)

    ОтговорИзтриване
  5. Бисе, прекрасно са се получили мъжките ти подаръци. Символиката с "камъкът си тежи на мястото" е много дълбоко сантиментална и особено докосва нас, които сме далеч от дома. <3 Благодаря ти за емоцията и адмирации за резултата!

    ОтговорИзтриване