1.07.2015 г.

Сватба / Wedding


В днешната публикация присъстват два варианта на сватбена тема, в които опитах по нещо ново. . .
Къде е новото? В едната направих ръчни цветя. Да, за мен това не е ново, отдавна го правя. . .Всеки път търся нещо различно и този път се вдъхнових от множество такива, разглеждайки различни блогове .И внимавайте- желанието нараства с опита :)!! Трупам си запаси, за бъдещи проекти, с голямо удоволствие, още повече, че действа релаксиращо, да гледам как "разцъфтяват" и моите цветя ! А с участието на текстилни елементи, дори като основа,във втората, реших да се доближа до идеята за т.нар."текстилна "картичка. Това също действа много вдъхновително!
Но разсъжденията оставям за следващия път, сега да погледнем резултатите:
Първата-
Тук присъстват ръчноправените цветя. Другото е основа, дизайнерска хартия и дреболиите, за украса, които подхождат на сватбената тема. Винтидж визията избра снахата на моя близка, с която заедно се надяваме да зарадваме нейна приятелка, на сватбения и ден. Добавих малки , напукани сърчица, в детайла ; използвам краклето в декупажа, а тук още не съм се "развихрила" :)
С тази гостувам ТУК, с условието "самоделни цветя"

Втората-
тя е с "шита рокля" , много дантела,органза, панделка и перли. ..Богатия :)! Шаби нежност, стил, който ми допада и работя с удоволствие!
Покрай албумите, се вдъхнових в "обличането" и на картички. Обичам многослойните, в пастелни тонове творения , които са "извадени от бабината ракла"
Цветето и тук е ръчно, от органза и стари,олющени перли .
Идеята е всички детайли да въздействат , положени един върху друг. Монохромна, при това, цветова комбинация.А тя се доближава и до сватбената , в нашия случай.
на последната снимка е джобчето, с мястото, където ще присъства надписът, от дарителя, а вътре-етикет, с пожелание и паричен подарък. Традиционно, нали :)?
С тази публикация ще гостувам и в
- Card mania# 70-Anything goes
- Декоративнъй город
скоро не бях отскачала никъде и сега се включвам с удоволствие.
С извинения за многото приказки , на вас и пожелания за приятна вечер! Доскоро!!!

6 коментара:

 1. Очень красивые работы! Я очень рада знакомству)))

  ОтговорИзтриване
 2. Биси, твоите картички винаги носят "онова" особено очарование на извадени от бабината ракла ценни и скъпи реликви. Обожвам да ги гледам.

  ОтговорИзтриване
 3. Очень красивые винтажные работы!
  Спасибо от Декоративного города!
  Но мы не можем принять вашу работу из-за невыполнения правил участия - нет баннера и ссылки на пост-задание на панельке и баннера задания в посте.

  ОтговорИзтриване
 4. Amazing card, love it. Thanks for sharing with us at Card Mania this time and hope to see you again soon :)

  ОтговорИзтриване