26.08.2015 г.

Сватбен албум / Wedding album


Привет на всички!
В сезона на сватбите и кръщенията имам честта и удоволствието да сътворя още един албум, поръчан от приятели, за тържеството на приятели :)! ! !
Младите - да са живи и здрави, на поръчителите - благодаря за доверието! ! !
Цветовете, избрани от тях, са класика-бяло , червено и рози. Аз "избягах малко" , предлагайки вариант, в съчетанието на прекрасните хартии на Papermania-"Capsule collection-"Wild rose" и "Lemoncraft" -"House of roses". Много добър избор, за случая, според мен!
Решението е ,съдържанието, освен традиционните снимки, да включва и доста записки, и "запечатаните" емоции да имат описание, на своята "история", както се споменава и в пожеланията. . .:)
Снимките могат да се поставят в джобовете на страниците, а свен това и в допълнителните листа, които се пъхват отстрани, показани по-горе; там присъства и определено , разграфено място , за "бележки, всякакви". И тагчета, разбира се :)!
Албумът е с корици от бирен картон, облечени в плат и хартия, 7 листа/14 страници от акварелен картон и посочените дизайнерски хартии , 7 допълнителни листа, за джобовете, и брой тагове, по избор. Размери на листата :13/ 16 см, а на кориците-14/18см.
Украсата е допълнена от панделки, дантели, перли и ръчноправени цветя, както и малко релефни мотиви, на корицата, с нежно"шаби-шик" излъчване. . .
Моят "почерк"в тази вещ - ръчно изписаните имена и вложеното чувство, разбира се! Добавено с желание да се ползва нещо стойностно и ценно!
Благодаря ви, за гостуването и добро настроение пожелавам! ! !Доскоро!

5 коментара:

  1. Prekrasan svadbeni album, tako nježan i romantičan.
    Puno pozdrava

    ОтговорИзтриване
  2. Изработвате ли по поръчка и каква е цената?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Да и цената зависи от поръчката и срока, за изпълнение.Моля, пишете, при интерес, на лични, във фейсбук-Бисерка Вълканова, или на имейл:
      bisiwolf@abv.bg!

      Изтриване