26.01.2016 г.

Зимен албум на Кристин / Кристин Winter album

Ледената Кралица отпусна своята прегръдка, но въпреки студа, сезонът е вдъхновяващ, не по-малко от другите , по нашите ширини. И след като една сладка, млада дама поръча  албума за бебка Кристин, реших да използвам вдъхновението и да го направя зимен.:

Малката се роди преди месец-два. Идеята ми е да има достатъчно местенца за бележки и послания , от страна на семейството и роднините , а не просто подредени снимки.Моментите, в които са се случили,  добре е   и словом да се упоменават, нали...:)?

Така се получиха вариантите, с етикети, добавени места, за записки, пликът за писма, залепен в началото,в които също ще се съхраняват ценни моменти...Ето и още някои , от страниците:Всеки лист е и джоб- вътре още една възможност за снимка, и място, за писане,общият им брой е 6, съответно 12 страници,плюс още 6 подвижни, с капачета, както и две отварящи се настрани/нагоре
Доста раздвижен се получи, с комбиниране на няколко вида диз.хартии  и разбира се, подходящи тонове, както и  декорация- с надписа, декорираните корици и ръчно правените цветя, известни вече, като "личен подпис", от автора :) .Така знам,че малка част и от мен ще живее в албума.

А това  е  кутията,  която освен него, може да приюти и други дреболийки...Мама винаги ще намери още нещо :) !
Доскоро! И хубава седмица ви желая!


4 коментара:

 1. прекрасна частица от теб, Бисе си вложила в този зимен красив албум.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Даа, Кат, усеща се , явно, това целях :)!!Благодаря ти !

   Изтриване
 2. Вълшебен албум, Бисе! Твоите албуми няма как да бъдат сбъркани, винаги уникални и индивидуални.

  ОтговорИзтриване
 3. Меня цветы покорили..., очень красивые!!! Альбом светлый, нежный. Я в восторге!

  ОтговорИзтриване