14.11.2016 г.

"Слънчевото време на Юлияна" / "The sunny weather of Juliana"

"Слънчевото време" на Юлияна -споделено в страниците на това албумче:
време на безгрижен детски смях, гълчава и забавления. Отдавна обещано,  днес то е готово да съхрани всички чудни мигове и ценни бележки.В слънчевожълто и още весели тонове, с  джобчета, тайни местенца и етикетчета, за бележчици. Ето ги, по реда:



"Джобче в джобче"-възможност за 4 броя снимки , на две страници, които се пъхват в джоба Това  е единият вариант, освен възможността да се отварят настрани и нагоре, както тези:

Редуването им  разнообразява и вълнува получателя!


 Наред с бележчиците, тук кацна една пеперуда :)...
и още малко интересни разгъвки,тип "хармоника"



В края често присъства плик -за писма, бележки или повече снимки, по избор


Целта , в повечето случаи , е възможността албумът да побере по-голям брой снимки. Този вариант , освен разнообразието, дава такава -  върху 6 листа (респ. 12 страници ) се събират до 55 снимки(с използването на плика и повече) , формат 9/13см. Размерът на самия албум е 16/16 см, с корици от бирен картон и диз.хартии, за декорацията, заедно с ръчноправени цветя и надпис, топченца, копченца...разбира се  и жълтите панделки.:) И с тези използвани диз.хартии ще се наредя и аз в Картишоците


За мен, както винаги, е чест и удоволствие, още повече, че  в дома на тези  приятели вече има и други мои творения! Лятното настроение, което вложих в композициите ,  е поздрав и сърдечни пожелания, към малката сладурка и цялото семейство!
Благодаря ви, че бяхте с мен , бъдете здрави!!!

3 коментара: