9.05.2017 г.

Комплект за сватба

Здравейте!
Днес ще Ви покажа как вдъхновението се ражда от една усмивка...или просто споделям детайли от комплекта за  симпатична, млада двойка, чиито сватбен ден ще бъде скоро :
Кутията:
използвах готова, която отговаря на желания размер, добавих декорация с дантели, панделки и декупаж на капака, в тон с останалото."Старата английска сватба" се оказа много много подходяща за целта и моя избор на решение!Цветовете са доста свежи-бялото, в комбинация със синьо,  зелено и златно, близка до букетите за градинското оформление.
Албумът:


Включва около 80 снимки-54 места за 9/13см и 22, за 10/15 см.Размерът е 23/23 см, 6 листа с джобове и места за етикети, така че събитието да носи спомените, документирани.Когато се работи с толкова красиви дизайнерски хартии, композирането е доволно лесно и приятно, останалото е детайли, вложени с чувство. А благодарността  на получателя носи голямо удовлетворение!
Книгата за пожелания:Цветя от коприна и органза, орнаменти, корици с лек винтидж стил, дантелите и панделките, разбира се...тях вече споменах :) И перо, за разкош!
Пожелавам на младите здраве и нека бъде любов!!!

На Вас благодаря за отзивите и гостуването!

3 коментара:

 1. Много красив комплект, Бисе! А, перото...ах, перото!Разкош!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Маги!Много го мислих, това перо, то пък излезе хубаво :) !!!

   Изтриване
 2. Какой набор! Красота!!!
  Удивил декор на фото - лампы! Так здорово!

  ОтговорИзтриване