12.06.2017 г.

Декораж...или "Altered Art"

Тия работи, с преобразяването , преправянето или "оживяването " на някой предмет, много са ми присърце!
И като се захванах  и този път-добре...но не снимах в "голата " и визия , на тая кутия, та е налага да поясня, че  е от бонбони, с много очеваднонеравна   повърхност. Доста време и се чудих, като как да я включа в цапаницата, "алтернативно арт", някак, тъй че и вълкът да е сит, и агнето-цяло , с други думи и поръчителката -доволна, и аз да се кротна!Е, то за всичко си му идва време,  получи се, след доста туткане, като се сдобих, пак от нея , поръчителката, де!, с остатъците от органзено перде и плюш, някакъв...Тя понеже си ме харесва! И така металът и органзата се взеха, та излезе кутия ,за  каквото там си му дойде:

Като ги закъдрих едни ми ти китки, мъниста, копчета и джувки..., хубаво , на нея пък и се прииска да е пак за бонбони, "ама по-така"...
та хайде, на това плюшче, изотвътре,  набрано,  и по края с ширит, да легнат на меко , шоколадовите удоволствия!
Е, това е - декупаж, в "оня смисъл" няма , но пък малко "декораж "-бива! Преправен покрив, че да стане равен, върху него- боички, търкане, шаблончета, античен вид, стъргане, пръскане...хайде, стига !
Остава очи да са пълни, ама и ръце,  с каквото душа поиска! На вас лека и приятна седмица!Ние сме за ТУК!- с преобразяването в ММП-23, на Картишоците !!! 

7 коментара:

 1. Биси, прекрасна е! Отново ни показваш чудна, идейна и много стилна творба! Благодаря, че споделяш с нас в Картишок!

  ОтговорИзтриване
 2. Много красива е станала, Бисе!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И притежателката споделя това мнение :)!Благодаря, сърдечно, Маги!!!

   Изтриване
 3. То да ти е кеф да си я държиш на видно място вкъщи, без значение има ли бонбони в нея или не, Бисе. Прекрасна работа, поздравления.

  ОтговорИзтриване
 4. Изпипана до последния детайл, както и всичко, което правиш, Бисе!

  ОтговорИзтриване