19.12.2017 г.

"Кутията с коледни тайни"/ "The box of Christmas secrets"

Тя е пълна с тайни!
Места за снимки, джобчета с бележки, или онези пожелания и хрумки,  с които бихте искали да стоплите  любим човек !По коледно време...и не само..., важно е да бъде споделено и някой да е щастлив от това!
Поне, колкото този, който създаде тази кутия :) !В началото бе  просто кутия за подаръци, с декор и коледна премяна, разбира се! Е, да, но като се отпочна работата, с едно безкрайно разгъване, с джобчета, малки и големи, края му се трудно видя...!


В средата все пак остана  място, за допълнителен подарък, а това, което се случи , в четирите посоки, събира около 70 снимки, без тагове и записни бележки:
Цветни съчетания , символика, пълнеща душата с настроение и блясъкът в окото, от открито още някое, местенце, за споделени мигове на обща радост!Шарена и весела картинка стана :) !!!Ароматна, дори!Ще разберете защо, като погледнете капака...
Изненадите, все пак , ще останат за онзи, който я получи!
И пълната импровизация, в схемата на работа, която дори не си дадох труд, да запомня :), или скицирам, така че наистина , това е уникатът!


Върху капака се накиприха коледни цветове и топчета, шишарка, панделки, канелени пръчици и звездовиден анасон, с възтънко ухание...,  само някой да направи сладките :) !!!
Ние ще гостуваме, докато чакаме да ни харесат , ето , ТУКС изобилието от червено и зелено,  се нареждаме  и ТУК


Остават още няколко дни, до празника, изпълнени с цветно настроение , суетня, около всякакви шумолящи кутии, връвчици, камбанки и уютни домове, с вряща  гълчава и манджа!
От мен-сърдечен поздрав!

6 коментара:

 1. Хей, ама нямаш удържане! Прекрасен е уникатът!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ооо, Те4е, закъснявам даже :) , ама благодаря ти!!!Весели празници!

   Изтриване
 2. Еха, прекрасен уникат, Бисе! Впечатлена съм много.
  Весели празници!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Маги, вълшебни дни на теб и семейството!!!

   Изтриване
 3. Чудесная коробочка) И столько секретиков! Спасибо от WOODchic

  ОтговорИзтриване