12.02.2018 г.

"Пътуване с М." / "Traveling with M."

Да опиша "пътуването" към приятел, е нещо много лично и понякога  свързано  с определена случка, която после си припомняме ,  и одумваме ,  друг път дори не се сещаме"кога беше това, бе"... Съдбата  има пръст в тия работи!
Това, което вложих, в направата на албума, е част  от отношенията ни,  с моята приятелка М.
Тя стъпва здраво, на Земята, прекрасно се ориентира в посоките на света, знае всичко за сушата, циклоните, скалите , валежите, флората  и екопромените, които са следствие от безхаберието на висшия представител на фауната, "Природния Венец"! Обича да пътува , реално и виртуално, към континенти и различни краища, да търси , рови, изследва  и много да се  снима...с няколко думи -учител по география, по професия , и по призвание!
И за да запази дълго поне част , от спомените, и местата, по които трие крак, сътворих  и тази "книжица", да се гледа и да цъка с  удивление, "санким, и ний там бяхме, де..."!

Корицата - многопластово изобилие от "стари бележки, етикети, забравени дантели(а бе, женско е , все пак ...) и ръчния надпис, да се знае, аджеба, що е това!


 Нека гледаме нататък, че времето бърза:

Албумът, или фотопапка, както и да го наречем, е удобен за съхранение и на бележките, които тук-там ще подпъхва, като щракне фото (че да не забрави после, да сподели с дечурлигата и да я "лайкнем" всички, вкупом! )
а снимките са къмто 50, на брой, че поводът бе оня, с юбилейно , някак, звучене...


При връчването, съпроводено с възклицания и сълзи от възторг !, сторих и едно учение, относно разгръщането, на тия сложни равнини и хълмове, от пластове хартии, а тя се чудеше, къде ще му е края...
 
Това са, казва, моите цветове...! Е, все си мисля, че поне тях поназнайвам!:)
Дестинациите, в картинките са само примерно подсещане, не е длъжна, да спазва реда, само да отиде, в някой хубав ден!Изборът на транспорт също си е неин. От мен е само попътния вятър!!!

И романтика не липсва, разбира се !Автентичност, със силата на магнитно закопчаване... :) (виж черната точка!)

 И любимото ми канапче, на няколко места...!
 И ако все още нямате световъртеж от тези  хартиени възходи и падения, значи към края сме!Ами, да се щракнем, за спомена, от това пътешествие , благодаря, за вниманието и наздраве, за приятелите!

Аз само ще прескоча, до една весела група, в която , с помощта на чичко Тим Холц,  се разказват истории , с винтидж ефекти и дистрес мастила- ето ТУК!
Не изпускайте приключенията!

2 коментара:

  1. Невероятно винтидж излъчване, любимото ми!Прекрасен албум, с много елементи, без да изглежда претрупано. Още съм на 'вие'с албумите, но скоро ще се престраша да опитам, гледайки такива красоти.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря!Пристрастяващо е :) !

    ОтговорИзтриване