24.03.2019 г.

За ДЕЯ! С любов, за нея!

Мога само да повторя казаното ТУК, при работа с хартиите, в това албумче, за Дея-
емоциите наистина си струват, когато търсите нежно и деликатно излъчване, подчертаващо
прекрасните моменти , в снимките на бебче!
Ето го и него:


Страниците са 12, с общо 60 места за снимки, формат 9/13см.
 В някои страници добавих и други дизайнерски хартии, но цялостното въздействие идва от пастелните и фини , горепосочени дизайни . За мен бе истинско удоволствие да работя с тях( донякъде, аз самата малко трудно "съжителствам с шареното" :)  , особено , ако оформям страниците без налични снимки). Преди време, също с част от тях,  създадох и албума на Теодор - братчето на Дея. Семейно стана, някак ...:) !За което съм благодарна на поръчителя, за доверието и се надявам отново да бъде харесан!

 На  корицата "цъфна" букетче с цветя,  от памучна хартия и дантела, с леко преливане в розово, и лила. Разбира се, ръчният надпис! Това вече си го знаете!


 Форзацът-с плик, за допълнителни бележки, или снимка и първа страница:Втора е трета,
 с множество капачета, разгъвки и допълнения, които присъстват и в целия албум:


Четвърта и пета- елегантни,  изчистени каскади , с фини връзки:Шеста и седма-отново капачета, тук с магнит:

Осма и девета
 с детайли , на капачетатаПо-нататък интересните разгъвки отново са в роля, с "изненади" и джобчета: На последната страница-също, а на  форзаца- отново джоб: 
Това  е мъникът"- с размери 16/16/6 см. Кориците са от бирен картон , обложката е подсилена  с плат.Бяло, свежо и пролетно настроение, за малката сладурка, която съвсем скоро се появи на света!Честита да е !Благодаря, че ми гостувахте и приятен неделен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар