2.02.2022 г.

Розова приказка/ Fairy tale in pink

 Привет на всички, в зимния ден! 

За раждането на  една малка принцеса албумчето, което изпълних, е в  съчетание от традиционно розово и нежна дантелена декорация, с подходящите дизайнерски хартии, разбира се :) Още сме в очакване на името, но всичко друго е  готово и  днес се представяме :



Размерите са 18/21/7 см., събира над 50 снимки-9/13см и плик за бележки, в добавка:



Продължаваме напред, с втора и трета странички, увити и овързани, като бебчето:





Добавих на много места оризова хартия, която освен декоративната си стойност, има и практическа- предпазва самите фотографии.

Следват 4-та и 5-та странички:

 с усмихнати бебешки личица, в джоб :) Следват ги 6-та и 7-та, в джоб и разгъвка:



В осма и девета добавих затваряне с брадсове и восъчен конец, и отново-оризова хартия






Всички знаем колко голямо е изкушението, да използваме изобилието на пазара,  от прекрасни дизайни, в изработването на един албум, но с времето аз все повече залагам  на идеята, че снимката е това, което привлича вниманието, декорацията и цветовете просто я "отварят" и допълват. Още повече, че рядко разполагам със снимките, предварително, така че следвам по-"умерената линия" :) 

Или поне съчетанията да са меки, пастелни, на базата на основен тон. В десета и единадесета странички присъстват каскада, с магнитно закопчано сърчице и "прозорец", с връзки:


Накрая-  в 12-та- отново каскада и "смела"разгъвка, в три страни: 



Гръбнакът е твърд, заедно с кориците е изработен от бирен картон и плат, декорът-от памучни дантели, текстилни ръчно изработени цветя, елементи от бирен картон; добавих му висулка и панделки, просто за разкош, върху меката дантела


Благодаря, за гостуването и търпението, ако сте стигнали дотук! Надявам се, да съм била полезна, в отговор на ваши въпроси, кое-как...
Можете да споделите в коментари мнения, относно вариантите, които ползвате, при изработката, или поръчката на ваши творения. 
Благодарна съм на поръчителите, които притежават и други албуми, създадени от мен, явно удовлетворени са :) !

Приятна седмица ви пожелавам!Бъдете здрави!

Няма коментари:

Публикуване на коментар