6.01.2023 г.

За празника на Боян

     


 

 


 

На 6 януари имен ден празнуват всички, които носят името Йордан, Йордана, Йорданкa, Банчо, Бистра, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Данка, Данко, Данчо, Найден, Теодосий.

Честит празник на тези,  чиито имена се отбелязват  и тачат в християнските  обичаи и народни традиции днес, а заедно с тях, наздраве и на семействата! И като казах Боян, един от внуците в родата- здрав да расте, животът му, като по вода да тече! Добавям наречения албум, за семейна радост и спомени, с още няколко снимки:


Изписах името със сребрист /символично/ тон в кръгла рамка, от текстил и добавени панделки, цветя, копчета и мъниста. Вътре всеки месец е отбелязан в допълнително етикетче и декор с панди, които "мама обича". Цветовете-синьо, като водата и небето, зеленото, за здраве и бялото,с чистота и ново начало.

Закопчаване с магнити, или връзване с панделки, присъстват каскади и джобчета, за над 50 снимки сформат 9/13см.на форзаца добавих плик за бележки
Благодаря отново, на братовчедите за честта, да споделя радостта в родата!

 Живи и здрави да са, всички! На вас приятни почивни дни и празнични моменти!

Няма коментари:

Публикуване на коментар