21.08.2010 г.

Жълто цветеКартичка от естествени материали(винаги ми харесва да работя с такива!)-канап,рафия,царевични листа,кожа,а самото цвете,което е за S2G-Yellow,направих-хрумката ме изненада приятно!-от микрофибърна кухненска кърпа в жълто,докато се тутках около битовизми в кухнята, а умът ми се пилееше в цветови предизвикателства.Мека,податлива на обработка и мноооого жълта,просто се "изкефих"!

11 коментара:

 1. Пак креативност:)Супер идея и е станало хубаво!Поздрави:)

  ОтговорИзтриване
 2. Ах, какво хубаво слънчево цвете :).
  Чудесна комбинация се е получила от всички материали :).

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна е Биси....както винаги сме на една вълна...аз преди два дни си купих точно такава мека кухненска кърпа, която естествено заделих при "моите неща" с намерението да експериминтирам да направя цветя от нея. Ето,че ти показа как могат да станат страхотни китки! Станала е прекрасна картичка! А и аз обичам естествените материали, е, нямам колкото ти използваш....А пък това, че е в любимите ми жълтооранжево нюанси...направо ме плени! Още един път - поздравления за страхотния проект!
  Целувки!

  ОтговорИзтриване
 4. Красива и слънчева картичка! Идеята и реализацията са супер!

  ОтговорИзтриване
 5. Много ми харесва цветето:)))Интересна идея и отново чудесна работа с естествените материали:)))
  Хубав ден:))

  ОтговорИзтриване
 6. Very pretty! So glad you joined us for Twisted Thursday at Shirleys2Girls this week :)

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотни резултати постигаш в работата с естествени материали! Фен съм :). А това с кърпата просто ме разби, но цветето се е получило чудесно!

  ОтговорИзтриване