5.09.2015 г.

"Ботаника" / "Botanica"


Поздрави на всички, в чудесния съботен ден!
Обичам да ровя в ароматни цветя и треви, да ги запазя за някой студен ден, в който от отворената страничка на лятото, ще надникнат спомени и топлина! Сгушени в хартиената мекота на стара книга . . . неповторимо усещане!
Ако и на вас ви харесва, нека заедно споделим усещането и красотата на малките неща! Ето и моето вдъхновение, за вас, в два варианта:
Първият- поздрав , с намигване към идващата есен, любим мой сезон:
Клончета, сухи треви , семена , листа и хартия от стар учебник и мнооого "АРТ отпечатъци", с бои и мастила:


Вторият- сватбена картичка-плик,с "еко " елементи - прекрасните семена на лунарията, треви, памучна дантела и пастелни цветове, дървено копче и сърчице-символ. Основата е акварелен картон и стар тапет, с интересни растителни орнаменти, в мотива:

Благодаря за гостуването ! Ще се радвам да участвате в това цветно предизвикателство , с мен и КФ №272"Ботаника" и заедно да се вдъхновяваме!Приятно творене!!!

4 коментара:

  1. Awesome work and so beautiful colors!!!
    Greetings,
    Mihaela

    ОтговорИзтриване
  2. Sooo lovely!😊😘 Have a nice Sunday, Sanda xxx
    www.artfulflight.com

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни! =) А от есенната картичка, просто не мога да отместя поглед! Толкова е оригинална, типично есенна като цветове и много интересна откъм детайли и дизайн! Браво! =)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни! =) А от есенната картичка, просто не мога да отместя поглед! Толкова е оригинална, типично есенна като цветове и много интересна откъм детайли и дизайн! Браво! =)

    ОтговорИзтриване