1.08.2016 г.

Подаръкът на Ваня / Gift of Vanya

Албум и кутия за бижута, са подаръкът за Ваня, от нейна приятелка, по повод юбилейна годишнина:

Винтидж , за  много спомени :), мекота и топли цветове избрах за оформлението. Надявам се да бъде приет подобаващо от получателката, както и от поръчителката, разбира се !
Албумът:


Той е с р/ри: 17/22,5см; облеклото му е с миксмедийно декориран плат, върху корици от картон; дантела и ръчно изработени цветя от текстил, с украса от мъниста и панделки. Съдържа 6 листа, от които три двойни, плюс единия форзац...
оформиха се общо 22 страници, а заедно с допълнителните, в джобовете , има възможност за  около 60 снимки, големи, средни и малки, по избор.Удобството на джобовете предлага разместване , както и добавяне на писма, и бележки.
И още, от следващите страници: Дизайнът   на хартиите  "Vintage Story Collection" , на  АМГ Вижън 
много ми допадна и допълни моята идея, относно оформлението. Останалото е видно :) 
   
В тази прекрасна възраст има много спомени, но и доста предстоят. Сърдечно пожелавам на рожденичката да ги  подреди и съхрани с любов!
Да не забравяме и кутията , в която  ще бъде другата част, от подаръка-бижутата:

Тя е 16/8см, но капакът е доволно декориран с текстилни цветя, мъниста, панделки и дантела, които ръчно изработих, подобни на тези, в албума, на тях много държеше самата поръчителка. Скромни размери, но от сърце, както се казва! 
Метална е , по характер :) , облечена в няколко слоя акрилна и състаряваща бои, отвътре с мотив , от тапет. Капакът беше найлонов, затова и направих нов, подходящ, от картон, със същата декорация. С нея ще гостуваме  ТУК :
При кутиите, кутийките....и.т.н.
Благодаря ви за гостуването! Желая хубав августовски ден, с малък букет от моите  рози!


2 коментара:

  1. Очень красивый комплект! А цветы то какие великолепные! Восторг!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спасибо, Танечка!Тьi, как всегда, стимулируешь меня!!!!

      Изтриване