8.08.2016 г.

Сватба в бордо и шампанско/ Wedding in burgundy and shampagne

За Боряна и Веселин е сватбеният албум, в шампанско и бордо, който бъдещата булка поръча:

Тя много харесва текстилните цветя, които правя! Добавих малко релеф на корицата, обичайните панделки, дантели, перли...Вътре са хартиите от "Дом на рози", всички знаем, те са просто прекрасни!!!, в съчетание с  още някои, подходящи винтидж тонове. Щеги използвам и в другите два албума, които трябва да са за родителите на младоженците. Ето  и поредни страници:
Тази е своеобразен джоб, за писма, а следващата-"прозорец":

Размерите са съобразени с желанието на младоженците, за различен формат снимки, предимно 13/18см
но и обичайните 10/15 и 9/13смСтраниците се отварят нагоре и настрани, присъстват и  етикетчета, добавени на различни места
На последната има водопад , а най-долната снимка е в съчетание с  джобче от паус, както и   подвижният лист, от другата страна. Вдъхнови ме урочето на Ем  , вероятността да го ползвам е голяма :) за което много благодаря !!!
Идеята е да бъдат  страниците по-раздвижени, някъде са прикрепени с панделка.


Размерът на албума е 19/24см, общият брой на снимките включва трите формата, съответно-20 броя 13/18см; 22 броя -10/15см и 16 броя -9/13см, плюс етикети и бележки.
Булката вече го одобри, което ме радва и стимулира, за изпълнението на следващите два албума! Благодаря на вас, за гостуването и приятна седмица ви пожелавам!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар